Fabian

zangles eindhoven

zangles eindhoven

zangles eindhoven

DIT WIL IK GAAN DOEN
Of je nu kijkt naar waar het startte in 2012 (de audities van Junior Eurosong met zijn eigen bandje) tot de zomer van 2014 (met een liveband op de pukkelpopweide), er is één ding wat Fabian wil… mijn muzikanten zijn ding doen met Vlaamse pop!
De intussen 17-jarige entertainer is, sinds hij teruggekomen is van Eurosong, samen met zijn team een weg gaan uitstippelen met als streefdatum 2015. Drie jaar wou Fabian zichzelf geven om te groeien op zijn tempo en op zijn manier.
Groeien door zangles te nemen bij RJ Record Studio in Nederland én zich voor te bereiden als muzikant//zanger door gitaarlessen te nemen.
Het kind in Fabian is er intussen uitgegroeid en hij is klaar om op termijn met zijn band door Vlaanderen te trekken. In april 2012 bracht Fabian voor het laatste een Vlaamse single uit, en nu twee jaar later is hij klaar voor zijn nieuwe stap! Volwassen Nederlandstalige pop.Met de single ‘Nanana’ toont Fabian hoe hij gegroeid is sinds en zich stilaan maar zeker wil losrukken van de Junior Eurosong-stempel. Voor het eerst komt Fabian naar buiten met zijn band, jonge muzikanten waarbij muziek door de aderen stroomt!

De ‘nieuwe’ Fabian is voor jongerenmagazine Joepie dé nieuwe hottie voor Vlaanderen, en dat zullen de Vlaamse tienermeisjes geweten hebben. De afgelopen maanden verscheen Fabian in elke Joepie en nu Joepie een maandblad is zal dat de komende maanden niet anders zijn. Eind april gaf Fabian samen met Joepie het startschot voor de zomer 2015 voor 1400 meisjes in Carré Willebroek

zangles eindhoven

zangles eindhoven

2014 : NOG NIEUWE UITDAGINGEN
Bij de start van het nieuwe jaar kondigt Fabian aan dat hij de kidspop gehad heeft en dat hij wil proeven van nieuwe uitdagingen. Wanneer hij zijn eerste Engelstalige single NOBODY ELSE uitbrengt start een toer langs heel wat Vlaamse radiostations die maar al te graag Fabian te gast hebben in hun show.Maar het blijft niet alleen muzikaal goed lopen. In het voorjaar speelt Fabian zichzelf tijdens een cameo in de kortfilm ‘Day Of A Hero’. Wanneer Vlaanderen 2 nieuwe boysbands krijgt krijgen beide bands hun tv-special ‘THE BOYSBAND BATTLE’ en neemt Fabian de presentatie voor zich.

Er breekt opnieuw een drukke zomer aan vol optredens. Wanneer hij als gast drie nummers zijn ding mocht doen met live muzikanten was het voor Fabian duidelijk: Dit wil ik gaan doen, dit is mijn ding!

Wanneer het jonge producersteam Kind Of Sick hun remix van NOBODY ELSE releast gaat de trein richting Nederland opnieuw aan het rollen. Fabian laat zijn Nederlandse Fabia’s niet in de kou staan en trekt samen met Kind Of Sick richting Eindhoven. Daar geeft hij samen met Eurosongwinnaar Ralf een concert

zangles eindhoven

zangles eindhoven

2013 : WAT NA HET SONGFESTIVAL?
Fabian wist heel goed wat hij wou na zijn songfestival-avontuur, want de muziekmicrobe had hem weldegelijk gebeten. De meisjes (die zichzelf de naam Fabia’s gaven) wist ook één ding: FABIAN MOET BLIJVEN DOORGAAN! Fabian dook op in TV-shows in Vlaanderen en Nederland en zijn eurosongnummer ABRACADABRA scoorde nog lang na in de hitlijsten van beide landen. Het klikte goed tussen Fabian en de Nederlandse kandidate Femke en al snel haalden ze samen ieder shownieuws in Nederland met een selfie die Fabian postte op Valentijnsdag vanuit een restaurant in Amsterdam. Een relatie ontkenden beiden met klem al was Nederland vastovertuigd dat er meer aan de hand was wanneer Fabian opduikt in de videoclip van Femke ‘DAN KIES IK VOOR JOU’Groot was de verwarring wanneer Nederland de Vlaamse jonge Fabian opmerkt tijdens het concert van Danny De Munk en gespot werd met Danny’s dochter Bo. Opnieuw haalde Fabian in Nederland elk showbizznieuws als blijkt dat Bo de grote liefde speelt in Fabian’s nieuwe single ‘ONDERSTEBOVEN’. Het nummer stootte meteen door naar de top van Ultratop Kids en wist in Nederland meer dan een half jaar onafgebroken in de top 20 te blijven staan!

Fabian zit allesbehalve stil en blijft ondanks zijn groeischeut en zijn 16 jaar dé hottie voor de jonge meisjes. De zomer puilt uit van de optredens doorheen Vlaanderen en Nederland. Vaak komt politie-escorte te pas om een volgend optreden tijdig te halen.
Hij duikt regelmatig op als gast in tv-programma’s en krijgt de kans om naast ervaren acteurs mee te draaien in reclamespots.

Toch is muziek dat wat een rode draad blijft vormen, dus trekt Fabian terug de studio in om enkele nieuwe nummers in te zingen en een nieuw muzikaal hoofdstuk voor te bereiden.

2012 : VOOR HET EERST VOOR DE CAMERA
In 2012 neemt Fabian als 14 jarige jongen deel aan de audities van Junior Eurosong 2012. Hij weet de jury te overtuigen en mag op 2daags bootcamp om uiteindelijk bij de 12 TV-kandidaten te zijn die dat jaar meestrijden om ons land te gaan vertegenwoordigen op het grote Junior EurovisieSongfestival. Al was zijn droom om met zijn eigen band op het podium te staan, de band haalde de TV-shows niet en vanaf hier moest Fabian in zijn eentje zijn dromen achterna gaan.
Meteen werd alles uit de kast gehaald en Fabian wist perfect met wie hij zijn kans wou wagen. Hij koos voor de kleppers Stefaan Fernande en Jeroen Swinnen. Stefaan schreef ondermeer NOBELPRIJS voor Clouseau en PORSELEIN voor Yasmine en schreef het eurosongnummer DUM TEK TEK voor Hadise. Jeroen schreef samen met Tom Dice het eurosongnummer ME & MY GUITAR. Breng deze 3 talenten samen en je krijgt magie… ABRACADABRA werd geboren.
Fabian veroverde zowat alle harten van TV-kijkend Vlaanderen en wist zich een weg te banen richting de nationale finale welke hij ook won. Met de hulp van een sterk team werd Fabian klaargestoomd richting het grote podium. Een team (Ronny Mosuse, Jelle Cleymans, Koen Buysse,…) leerden de jonge Fabian alle knepen van het vak en van het entertainen. Enkele maanden later trok hij naar het Songfestival om er fier 5de te worden, de tweede-beste plaats ooit voor ons landje.