Paula Snoeren

Over Paula,
 
In 1999 is Paula Snoeren via Endemol / Wentink Events uitverkoren om een hoofdrol te vertolken in het theater van de Efteling.
Jarenlang schitterde zij aldaar, zingend, als “kleine zeemeermin” boven de hoofden van honderdduizenden bezoekers aan deze show in meer dan zevenhonderd voorstellingen!
Deze kindermusical ontving in datzelfde jaar de “big ‘E’ award” voor de beste show van alle themaparken ter wereld! In 2002 kon ieder haar bewonderen als zangeres/actrice in meer dan driehonderd theatervoorstellingen met illusionist Hans Klok .
 
In 2004 vertolkte ze wederom een van de hoofdrollen in de theatershow van de Efteling, dit keer met tegenspeler Jim en met Marieke van Idols 2003.
Deze show is overigens in 2003, met Paula in een hoofdrol, wederom bekroond met de “big ‘E’ award”.
Het was ook Paula Snoeren die duizenden mensen toezong tijdens de opening van het EK voetbal, de huldiging van de Olympische spelen medaille winnaars en de kampioenschappen van PSV.
 
In 2002 kreeg Paula een solorol als Evita in samenwerking met het Brabants Symphonie orkest in het theater! Lovende kritieken vielen haar ten deel.
Ze was tevens te gast in een verkort theaterprogramma van Erik Brey (ex. Purper) en schitterde tijdens en het “Quality of life” gala 2003, waar ruim 1 miljoen euro werd ingezameld voor onderzoeken naar kinderkanker !
 

 

In 2005 presenteerde Paula in duovorm een grand gala in het NEC stadion samen met Jochem van Gelder; ze verzorgde een spetterend optreden tijdens de finale van de Mr. Gaykrant-verkiezingen in duet met Tony Neef (Miss Saigon).
Ook verleende ze haar medewerking aan de theatershow van Anneke Grönloh in de Koninklijke Schouwburg Den Haag en had ze veel succes tijdens haar optreden bij het regenbooggala .
Ook zong ze de spelers toe tijdens de openingsceremonie van de wereldkampioen-schappen Turnen en last but not least was ze nog even te zien op SBS6 shownieuws met haar presentatie tijdens de cd uitreiking van Mai Tai. Als afsluiting van dat jaar had ze in december een muzikale ontmoeting met Tonny Eijck.
 

In 2006 heeft haar carrière een nieuwe wending gekregen.
Dat jaar was Paula te zien als “presentatrice en verslaggeefster” in het programma “Zuidelijke Zaken”, wat uitgezonden wordt door Omroep Brabant TV.
Vele opdrachten voor het presenteren van evenementen vloeien hieruit voort.
Tevens regiseerde ze haar eerste eigen theaterproductie met ‘Rigato’ en acteur Arno Huibers.
Een tournee van 4 dagen in de theaters van West-Brabant in opdracht van de Rabobank.
Haar carrier kwam een stroomversnelling. Topjaren met meer dan 100 opdrachten per jaar.
In opdracht van Brabant Water presenteerde ze een Nieuwjaarssymposium.
Ook presenteerde ze vanaf de middenstip van een voetbalstadion het ‘come together event’ van RWE. Paula kroop nog een maal in de huid van de kleine zeemeermin tijdens grand gala ter ere van het 25 jarig bestaan van RTL / Wentink events, m.m.v. Liesbeth List, de drie baritons, Willeke Alberti e.v.a. Het regenbooggala en talloze optredens voor o.a. Heineken, Mercedes Benz; het Bölke open air festival op de markt van Enschede en natuurlijk het optreden tijdens het preuvenemint in Maastricht, beide met een 10.000 koppig publiek.
 

Hoogtepunten in 2013: de samenwerking tussen Rigato en het Roosendaal Symphonie orkest, in de Gummaruskerk van Steenbergen, Paula’s vertolking van ‘Je suis Malade’ tijdens een waanzinnige llive sessie van ‘Back to the Essence’ te Amsterdam voor een uitzinnig publiek, en natuurlijk haar concerten met Marc Canto in het de zeelandhallen voor een 2000 koppig publiek, openluchttheater Ede, Kasteel Amerongen, en tijdens het jublieumoptreden van Marc Canto in theater de Mythe te Goes.
 
De laatste jaren staan in het teken van het presenteren van evenementen (o.a. herenzittingen Roermond en Doetinchem, het Reestlandgala, open dagen bij Helmond Sport, Zorggroep Almere, Jacobs Engineering en Finale HK talents en natuurlijk de Dutch Wedding Awards in Aalsmeer.) en muzikale hoogtepunten met haar swingende soulfull optredens.
Ook wordt ze regelmatig gevraagd als jurylid van talentenjachten in de regio.
Ook wordt Paula steeds vaker ingezet met haar adembenemend easy listening programma, zowel tijdens een receptie als het begin van een avondfeest.