Zangdocent gezocht
Zangles in Eindhoven e.o.
Vocal Coaching in Eindhoven e.o.

Leerlingen aan het woord

k vind het de max om zangles te volgen bij Ron !

Het is een super sympathieke man die je elke les wel iets nieuws leert. Ik merk de vooruitgang die ik boek enorm tijdens mijn optredens. De lessen zijn heel leerrijk, maar naast het serieuze is er altijd wel tijd voor wat humor. Wanneer ik de les verlaat, zit ik boordevol energie. Ik ben ervan overtuigd dat ik nog veel zal bijleren.
Ik kijk al uit naar de volgende les!!

 

Groetjes Fabian

Fabian Feyaerts

Ik zit nu enkele maanden bij Ron op zangles.

Ik voel me enorm prettig bij hem. Ron is eerlijk, kritisch en denkt ontzettend met je mee.

Hij wil samen met mij voor het maximale gaan en haalt me regelmatig uit mijn comfortzone om zo stappen te maken naar een hoger niveau.

 

Ik heb een enorme goede klik met Ron en hopelijk gaan wij jaren zo samen door.

 

Glenn van Dooren

Glenn van Dooren

Na jarenlang niet te zingen en op te treden, begon het toch weer te kriebelen en vond ik Ron via internet als zangdocent. Het is heel fijn dat Ron zich aanpast aan je niveau, eerlijke feedback geeft en je echt wilt laten groeien. Dit merk je ook direct in het zingen zelf. Ron kan goed uitleggen, heeft geduld en is rustig, daardoor maak je echt stappen naar een betere techniek. Ron pusht je om dingen uit te proberen, fouten te durven maken en uit je comfort zone te stappen in een veilige omgeving. Ik ben blij met de stap om bij Ron het zingen weer op te pakken!

 

 

Groetjes, Jolien

Jolien

Hallo mijn naam is William Koren en ben via Martino terecht gekomen bij RJ Record studio. Ron heeft mij veel geleerd in een paar maanden waardoor ik in korte tijd erg vooruit ben gegaan.
Elke les leer je iets nieuws, ik ga dan ook met veel plezier naar zijn zangles toe. Ron is een sympathieke man waar je fijn mee samen kunt werken.
Een aanrader voor iedereen die zangles wil gaan volgen.

 

Groetjes

William

William Koren

Ik ben bij Ron gekomen omdat ik meer van zangtechnieken wilde leren. Door de juiste techniek toe te passen merk je als snel dat je vorderingen maakt.

In het begin ligt de focus vooral op het aanleren van de juiste ademhaling. Dit was in het begin best wel even wennen, maar nu weet ik niet beter. het leuke bij Ron is dat er geoefend wordt met je eigen repertoire en dit wordt ook regelmatig in de studio opgenomen, zodat je kan horen wat goed gaat en waar de verbeter puntjes zitten. Hier gaan we dan bij een volgende les mee aan de slag.
Ik vindt het bij Ron altijd gezellig en ik leer erg veel van de technieken die hij mij uitlegt
Dus als je op zoek bent naar iemand die je beter kan maken, ga eens naar Ron !!

Kevin Apfel

Ik ben via Toine Dekkers, dj bij Dance reaction en de man achter een aantal van mijn optredens, bij Ron terecht gekomen.
De dag dat ik bij Ron aankwam ben ik gelijk met open armen ontvangen. Het voelde gelijk als thuiskomen. Het fijne aan de zangles bij Ron is dat je naast een vaste basis, er altijd tijd is voor je eigen inbreng en voor grappen en grollen.
Ron is open en eerlijk en geeft duidelijk aan wat hij van je verwacht. Door deze manier van werken heb ik tijdens de zangles al grote stappen kunnen maken en het is heel fijn dat je ook zelf snel de vooruitgang ervaart.
Ik kan deze zangles voor iedereen aanraden. Jong/oud beginnend & ervaren het maakt niets uit je kan altijd nog leren. Dus kortom een superfijne zangles.

 

groeten, Martino

Martino Kluitmans

Hey ik ben Wesley van Boven en ben bij Ron terecht gekomen omdat ik meer van zangtechnieken wilde leren. De lessen van Ron beginnen altijd eerst met een gezellig praatje en dan gaan we aan de gang met opwarmoefeningen en gaan we aan het repertoire werken. Ik vindt het fijn dat we ook nummers opnemen in zijn studio zodat je kunt horen jhoe het nummer nu in het echt klinkt. de lessen van Ron zijn duidelijk en als je iets niet snapt dan vraag je het gewoon. Elke les ga ik met een fijn gevoel de deur uit. Als jij een zangleraar zoekt dan miet je gewoon naar Ron gaan.

 

 

Wesley van Boven

Ik merkte bij de repetities bij Popkoor Eindhoven dat ik als beginnend zanger techniek tekort kwam. Ik merkte heesheid en vermoeidheid in mijn keel en had het gevoel dat ik heel hard moest werken om te kunnen zingen.

Ik ben toen naar Ron gegaan om zanglessen te volgen. Ron heeft me geholpen en helpt me nog steeds om de juiste technieken toe te passen. Ron is relaxed en gaat heel fijn om met momenten die ik zelf ervaar als ‘mislukte poging’. Hij geeft positief-kritische feedback met steeds de technieken als basis. En een beetje humor daarbij helpt bij het neerzetten van een sfeer waarin ik mij op mijn gemak voel. Je stelt je immers toch kwetsbaar op. Hij laat mij vooral ook zelf nadenken over wat ik tijdens het zingen wel of niet gemerkt heb. Daardoor leer ik naar mezelf te luisteren en te voelen waar ik iets heb laten liggen.

Na een paar lessen merk ik qua vermoeidheid en zang al echt vooruitgang. Voor mij zijn het hele fijne lessen. En na elke les ga ik naar huis met het gevoel weer een stap verder gekomen te zijn.

Harold

Hoi,

Ik had al van verschillende zangers gehoord dat ze bij Ron op zangles waren en omdat ik ook graag zing en tegen wat dingetjes aanliep en heb Ron op de CD presentatie van Martino Kluitmans aangesproken of ik ook niet op zangles kon komen.

Op dat moment had ik het heel erg druk met mijn pizza wagen en Ron had ook niet zoveel plek meer vrij. Hij heeft toen speciaal voor mij de Zaterdagochtend gereserveerd voor het geven van zangles.

Dat vindt ik echt super !!  Ron is een aardige vent en tijdens de zangles leer je echt iets van hem. Een echte aanrader dus. Ook is het fijn dat hij een studio heeft zodat we tijdens de lessen ook repertoire kunnen opnemen om te luisteren wat goed en wat beter zou moeten.

Zoek je dus een zang coach dan moet je bij Ron zijn.

Fernando

In my everyday work as a trainer I use my voice a lot, speaking for hours, and I noticed I sometimes got sore muscles and a short breath from pushing it too hard.I looked for a vocal coach to teach me how to control my breath and I joined the Vocal Performance Coaching.Ron put me immediately at ease and understood what I needed. He adapted and translated the program in English for me!I always loved singing, but I grew up knowing it wasn’t my best skill! Nevertheless, Ron pushed me to try some songs I liked and has been super positive in his comments, while guiding me into correcting my errors.He gives self-confidence and simple exercises to try during the lessons and at home… so I’m singing in the car as always,but this time controlling the low breathing!

 

I’ve already seen some progress and I enjoy learning more every time I go to my lesson.Ron is very knowledgeable, a great teacher and also a very fun person, so no lesson goes by without a few laughs!I would totally recommend to join his lessons.

Greetings,
Francesca

Francesca

Hey,
Mijn naam is Iris van de Wal. Ik zit nu al een klein tijdje bij Ron op zangles en het is echt een aanrader!! Ron is als docent rustig, heeft veel geduld en vind het geen probleem om iets opnieuw uit te leggen.
Hij legt je ook precies uit waarom je een oefening doet en waarom het helpt. Ook is hij duidelijk, dus je weet wat hij van je vraagt en verwacht. Ook kan je goed lachen met Ron het is voor mij dus ook altijd een plezier om weer terug te komen!
Ik ben van een kleine stem zonder volume naar een stem gegaan met veel meer volume in maar een paar lessenallemaal door Ron’s oefeningen en technieken!
Hier ben ik echt heel blij mee.
Ron’s lessen zijn echt een aanrader!

 

Liefs, Iris

Iris

Я займаюся вокалом з Роном кілька місяців. З першого заняття, у мене склалося гарне враження про нього як про вчителя і людину. Девіз Рона: отримувати задоволення від кожного заняття і освоювати щось нове. На ділі це так і працює. У мене було всього кілька занять, а прогрес вже відчутний. Рон, до речі, має на кожного учня картку прогресу. Всім рекомендую заняття вокалом з Роном.

 

I’ve been doing vocals with Ron for a few months now. From the first lesson, I had a good impression of him as a teacher and a person. Ron’s motto: enjoy every lesson and learn something new. In fact, it works like that. I’ve only had a few classes, and the progress is already noticeable. Ron, by the way, has a progress card for each student. I recommend vocal lessons with Ron to everyone.

Inna

Sinds een paar maanden volg ik zangles bij RJ Record Studio wat me erg goed bevalt.Ron heb ik leren kennen via audities.  Ik had in het verleden al eerder zangles gevolgd, maar nu ik bij Ron zangles aan het volgen ben heb ik in die paar maanden veel meer geleerd dan dat ik in de jaren ervoor heb geleerd. Ron geeft op een duidelijke en gestructureerde manier les, wat ik erg fijn vindt.

Hij geeft positieve reacties, waardoor mijn zelfvertrouwen over het zingen groeit. De sfeer is prettig en ontspannen tijdens de les, waardoor ik het ook leuk vind om naar zangles toe te gaan.
Verder hoop ik nog veel te leren!

Groetjes
Lara

Lara

Toen ik voor het eerst op les kwam bij Ron, vroeg hij me enkele puntjes op te noemen waarin ik beter wilde worden.Zo gezegd, zo gedaan.
In een mum van tijd had ik een hele waslijst aan verbeterpuntjes opgezegd. Binnen enkele maanden zangles heb ik zoveel geleerd bij Ron. Ron is een heel aangename man die de zangles zo vlot mogelijk laat verlopen.
Hij legt alles tot in de puntjes uit totdat ik echt snap wat hij bedoelt. Ook nemen we geregeld een nummer op. Daarna beluisteren we samen de opname en wordt het ook snel duidelijk wat ik al geleerd heb en waar ik nog op moet letten.
Dit alles maakt dat ik met heel veel plezier naar de zangles ga.

Gwen

Sinds de auditie voor the voice of veldhoven volg ik zanglessen bij Ron. In een korte tijd heeft hij me veel uitgelegd. Door het eerst uit te leggen, dan te laten zien hoe het in je lijf werkt envervolgens voor te doen en in een zangoefening te leren, snap ik het goed. Ik ben erg tevreden en enthousiast over de lessen van Ron!

Sophie

Al enige tijd liep ik met het idee rond om zanglessen te gaan nemen. Enerzijds om de draad weer op te pakken en anderzijds om beter en mooier te leren zingen. De laatst jaren stond muziek maken op een laag pitje en bleef het vooral bij
muziek luisteren. Ik kwam in contact met Ron van RJ Record Studio in Veldhoven. En volg nu een aantal maanden zangles bij Ron. Ron wist na één proefles al precies de vinger op de zere plek te leggen. We hebben samen besproken waar we aan gaan werken. Elke 2 weken wordt het oefenprogramma, afhankelijk van de vordering, bijgesteld en op een open professionele en ontspannen manier gewerkt naar een vooraf bepaald doel. Ik verheug me elke keer weer op de volgende zangles en ik ben enthousiast over de vordering die ik tot nu toe heb gemaakt. En, zoals we zo vaak horen; dit had ik veel eerder moeten doen.

Groeten, Wiel

Wiel

Ik zie Ron als een persoon die echt de tijd neemt voor zijn leerlingen. Hij wil graag dat de leerling met plezier naar de zangles komt en is ook altijd in voor een grapje. Wat ik vaak zie bij een zang docent is dat zij nog veel met hunzelf bezig zijn.
Ron daarentegen is er helemaal voor zijn leerlingen en dat merk je in alles. Als ik een drukke dag heb gehad en ik erg moe aan kom op de zangles ga ik met nieuwe energie weer naar huis. We beginnen met zangoefeningen en gaan dan nummers zingen en vaak ook opnemen zodat je jezelf terug kunt horen. Dit vind ik altijd erg confronterend maar wel erg leerzaam. Door de zanglessen van Ron heb ik meer zelfvertrouwen gekregen in mijn kunnen. Ook kan ik nu veel beter mijn stem onder controle houden en sta ik zekerder en met meer rust op het podium. Je bent nooit uitgeleerd en ik raad het daarom iedereen aan om bij RJ Record Studio zanglessen te gaan volgen.

Groetjes, Claudia

Claudia

En dan maak ik de keuze om zangles te nemen. Een adres, niet ver bij mij vandaan. Eerst een proefles. We zullen wel zien. Voor mij voelt er meteen een klik. Een aardige man die Ron heet en zeer duidelijk is in wat ik kan verwachten.
Heel eerlijk in alles wat moet gebeuren. Maar alleen als ik er zelf voor ga. Ik wil wel. Dit had ik al jaren eerder moeten doen. Maar het kwam nu pas op mijn pad na het zoeken van een adres op internet.
Het moest namelijk wel betaalbaar zijn. En dat was het. Het lessen om de week is ook perfect. Met de hulp van deze fijne begripvolle man kom ik er wel. Het heeft tijd nodig. Maar dat het goed komt . . . daar vertrouw ik op.
En dat vertrouwen heeft Ron me gegeven.
Bedankt daarvoor Ron.

Elly

Sinds enkele maanden zit ik op zangles bij Ron. Dit doe ik voor mijn hobby,  om zelf beter te leren zingen.  Wie weet ga ik er ooit iets mee doen als ik het lef heb om te durven zingen voor anderen!  Op het moment vind ik het super leuk!  De lessen worden zo energiek positief gegeven dat ik er veel voldoening uit haal.  Ik leer ‘vanuit mijn buik’ te zingen en dat werkt ontspannend.  Het is erg leuk en ik hoop hier nog veel te leren.

Vic

Hoi mijn naam is Ghislaine,
Al jaren wilde ik zanglessen volgen en kreeg dit als cadeau van mijn ouders. Hierdoor kwam ik met Ron in contact. Bij de zanglessen van Ron heb ik geleerd dat zingen om meer draait dan alleen een liedje zingen.
Ik heb geleerd om met mijn adem(haling) en mondtechnieken meer volume en klankkleuren te gebruiken tijdens het zingen. Ron zijn manier van lesgeven is ontzettend leerzaam en ook zeker leuk tegelijk.
Met Ron kun je goed praten en lachen en er is dus altijd een gezellige sfeer tijdens de lessen. Ik ga altijd met veel plezier naar de les. Bij Ron heb ik mijn zelfvertrouwen ook leren opbouwen en ik hoop dat ik ooit de moed heb
mijn kunnen aan andere mensen te laten horen.

Ghislaine

Hallo,
Via Hilde, zangeres van onze lokale “wereldberoemde” band Swizzle, kwam ik bij Ron terecht. Ondertussen volg ik al een aantal maanden zangles bij Ron.Een beetje aarzelend was ik eraan begonnen, omdat ik wel vaak overal al meezong als er muziek in mijn omgeving klonk,maar dat is nog nét iets anders dan ‘correct’ zingen met de juiste techniek, ademhaling enz.Het is echt een prettige ervaring om al die dingen te mogen ontdekken.
Ron doet dat met respect voor je eigenheid, je karakter en je angsten die je als beginner sowieso hebt om je helemaal ‘bloot’ te geven, want zo voelt het een beetje.
Ron geeft je dat zelfvertrouwen en tilt je eroverheen.
Bovendien weet Ron echt het beste in de mens naar boven te halen, stap voor stap, elke keer een beetje verder en zo neemt hij je mee, op een speelse manier, verder en verder op het pad.
En als ik nu dan terugkijk, ben ik aangenaam verrast waar ik nu al sta. Dankjewel Ron voor wie je bent en voor je menselijke aanpak. ‘Life is fun’ past perfect bij jou.

 

PS. Niettegenstaande zijn indrukwekkende fysieke verschijning, is hij een zachte beer die je meteen zou willen knuffelen…

Luc

Luc

Spannend, dacht ik in het begin. Want Ron had mij moeten beoordelen bij de Voice of Waalre. Ik weet mijn eerste les nog wel.., Volgens mij heeft hij 3 x opnieuw de orkestband aan moeten zetten vanwege mijn zenuwen.
Ik kreeg geen woord uit mijn strot. Maar na een paar minuten stond ik volop te zingen. En dat kwam niet door dat de zenuwen ineens weg waren. Nee, dat kwam door Ron. Hij had me op mijn gemak gesteld, deed dingen voor en deed oefeningen mee, waardoor ik me meer op mijn gemak voelde. Maar dat Ron zich goed kan inleven in mij als leerling en me daar erg mee helpt, wil niet zeggen dat hij te lief voor me is en me liever niet verteld wanneer het niet goed is.
Ron is namelijk ook heel eerlijk. Hij zegt wat hij er van vindt. Wanneer het goed is kun je een complimentje verwachten en wanneer het wat minder gaat kun je tips verwachten.
Over het algemeen ben ik super blij dat Ron mij coacht en steek ik er iedere les weer veel van op.

 

Dankjewel Ron!

Eva

Sinds een tijdje volg ik zangles bij RJ record studio. Ron hanteert een duidelijke structuur in zijn lessen, maar veert ook echt mee met de persoon die hij voor zich heeft.
De lessen zijn afwisselend en je ervaart zelf snel vooruitgang. Hij begint bij de basis, en gaat ook concreet aan de slag met vragen die je hebt. Kunde, professionaliteit en humor staan centraal tijdens de lessen en dat maakt
dat ik met veel plezier naar zangles ga!

Hilde

Een tijdje geleden ben ik bij Ron terecht gekomen. Zingen doe ik al even, maar ik had hulp nodig om de juiste techniek te gebruiken. Stap voor stap legt Ron duidelijk uit wat je hiervoor moet doen.

Hij motiveert en confronteert je eerlijk met je sterktes en zwaktes. Ron geeft vertrouwen en motiveert je zo om steeds beter te worden. Ik ben blij dat ik bij Ron terecht ben gekomen, want ik heb al veel geleerd en weet zeker dat ik nog heel veel zal bijleren.

Sander

Via audities ben ik bij Ron op zangles gekomen. Ik ervaar zijn zanglessen als erg goed. Voor mij is de zangles ook een stukje ontspanning. Elke les leer ik zeker wel iets nieuws en ik merk zelf dat ik vooruit ga. Ron is duidelijk, eerlijk en begeleid je goed. Ook heeft hij een luisterend oor! Hij helpt je goed mee met de oefeningen, technieken en met je stemontwikkeling. Ik ben blij met deze zanglessen, en raad het ook iedereen aan!

Sherena

Hallo ,
Mijn naam is Evelien Linnemans en ik ben woonachtig in Veldhoven. Sinds Oktober 2015 zing ik in popkoor Prestige Eindhoven. Het bevalt me heel erg goed om samen met zo een 90 andere koorleden te oefenen.
Heb een paar maanden terug voor het eerst in mijn leven auditie gedaan voor een solo en kreeg het advies van mijn dirigent om wat zanglessen te volgen. Ben toen natuurlijk gaan Googelen en kwam uit bij RJ Record Studio.
Er was gelijk een klik tussen mij en Ron wat erg fijn is omdat ik toch wel erg nerveus was. Ron geeft fijn zangles met goede aanwijzingen en opdrachten voor thuis waar je echt wat aan hebt. Heb nu een aantal lessen gevolgd en merk al verschil.
Echt een aanrader dus om bij Ron te lessen!!

Evelien

Bij elke zangles van Ron leer je weer iets nieuws! De lessen zijn heel gestructureerd opgezet. Voor iedere zanger of zangeres wordt schriftelijk bijgehouden waar hij/zij gebleven is met de techniek. Hij besteedt veel tijd en aandacht aan de basistechnieken. Zo wordt er elke les gestart met ademsteunoefeningen, opwarmoefeningen en zangoefeningen. Vervolgens zing je een lied wat je zelf erg leuk vindt om te zingen. Er wordt hierbij ook goed gekeken welke stijlen bij jouw stem passen. Zo bouw je je eigen repertoire op, en als je het goed hebt gedaan… krijg je een High Five!

 

De zanglessen van Ron hebben mij geïnspireerd om ook veel over zangtechnieken te gaan lezen, maar ook om vaker aan projecten mee te gaan doen zoals bijvoorbeeld een musical. Ik vind het ook erg leuk dat hij naast het geven van zanglessen ook in de organisatie zit van ‘The Voice of Veldhoven’, zodat ook de zangers en zangeressen die niet in een band of koor zitten en bijvoorbeeld alleen op projectbasis met zingen bezig zijn, ook weer een mogelijkheid hebben om op een podium te staan en hun stem aan het publiek te laten horen! Er is voor mij geen zangleraar(es) geweest waarbij we zó uitvoerig met de zangtechniek aan de slag zijn gegaan. Kortom, ik kan het iedereen aanraden!

Wieke

Zangles volgen bij Ron is erg leuk en je leert elke les iets nieuws. Een uurtje zangles vliegt voorbij, we gaan eerst even de stem opwarmen, daarna doen we zangoefeningen en gaan daarna aan het repertoire werken. Ook nemen we regelmatig nummers op in zijn studio, zodat je kan horen hoe je stem klinkt. Dit vindt ik altijd erg leuk. Ik ben erg vooruit gegaan doordat ik de juiste ademhalingstechniek geleerd heb van Ron. Omdat ik veel problemen heb gehad met de lagere tonen zijn Ron en ik hier hard aan gaan werken en dat gaat nu steeds beter.

Wil je leren zingen, ga dan naar Ron

Nomi

Ik ben pas net begonnen met zangles, maar in korte tijd al erg veel geleerd en sta soms echt versteld van mijn eigen kunnen. Ik merk gewoon dat in korte tijd een grote vooruitgang heb geboekt is. In eerste instantie wilde ik eigenlijk helemaal geen zangles nemen. Ik zong wel veel, maar hield het nooit lang vol omdat ik de verkeerde ademhalingstechnieken gebruikte. Dus toen adviseerde Ron me om toch zanglessen te nemen om in ieder geval de juiste ademhalingstechnieken onder controle te krijgen, dat is in korte tijd al redelijk gelukt. Ron legt de oefeningen goed uit en geeft goede adviezen.

Hij legt je ook de theorie uit achter de oefeningen zodat je niet alleen maar de oefeningen doet, maar ook begrijpt waarom je de oefeningen zo moet doen. Je leert niet alleen zingen, maar je leert ook je eigen stem te kennen. Je weet na een tijdje welke liedjes je wel kan zingen en welke liedjes je beter maar aan iemand anders over kan laten.

 

 

Helen

Sinds een tijdje volg ik zangles bij RJ Studio. Het bevalt me heel goed. Ron is duidelijk, en weet het goed uit te leggen. De lessen zijn goed ingedeeld, en er word goed gewerkt. Op zijn tijd word er ook een gelachen, en het is altijd gezellig.

Kortom vind ik de zanglessen heel goed !

Luuk

Nina

 

Ik volg sinds enkele maanden zanglessen bij Ron. Het fijne aan Ron vind ik zijn eerlijkheid. Daarom ben ik overgestapt naar RJ Record Studio. Ik volg al een tijdje zanglessen, maar omdat ik mezelf wil blijven ontwikkelen,
heb ik iemand nodig die me duidelijkheid geeft. Ron geeft een duidelijk beeld van je sterke kanten en minder sterke kanten. Meteen de eerste les geeft hij dit al aan. Ook bespreek je samen wat je wilt bereiken met de zanglessen.. Op deze manier probeer je samen je vooraf gestelde doelen te behalen. Daarnaast hanteert Ron een heldere structuur, zodat je weet wat je kunt verwachten in de lessen. Professionaliteit staat bij hem voorop. Wat ik ook als erg positief ervaar is dat Ron probeert om je zelfvertrouwen te geven, waardoor jij je tijdens een optreden meer durft open te stellen voor het publiek. And last but not least: Er heerst een fijne sfeer tijdens de lessen en je kunt op zijn tijd goed lachen met Ron!

Nina

Sanne

Bij de vocal coaching van RJ record studio ben je niet alleen bezig met zangtechnieken, maar ook met het opbouwen van je eigen repertoire en het vormen van je eigen sound. Tijdens de zangles is het de bedoeling dat je zelf ontdekt hoe je stem werkt en wat bij je stem past. Vervolgens ga je kijken wat je kwaliteiten zijn en wat er nog verbeterd kan worden. Hier ga je dan mee aan de slag door middel van oefeningen en je repertoire. Ron luistert goed naar wat je wilt, daarnaast is er ook altijd tijd voor een grapje. Dit zorgt ervoor dat er altijd een goede sfeer is bij de RJ record studio.

Sanne

Marian Mayloo

 

Al jarenlang heb ik ervaring in de muziek met zingen en met optreden. ook al veel ervaringen in zanglessen gehad met verschillende docenten. Ik ben van mening dat men altijd weer nieuwe dingen leert en daarmee vooruit gaat.
Nu bij Ron staat weer een nieuwe uitdaging voor mij. Leer weer nieuwe technieken die ik toe kan passen met resultaat. En het allerbelangrijkste vind ik dan nog dat de klik er tuss4en zangdocent en leerling is.Daar ontbreekt het bij Ron ZEKER niet aan, ik voel me goed en op mijn gemak en dan durf je ook je mindere kant van je zang te laten zien en horen. Ik zeg een aanrader voor zowel beginnende als gevorderde zangers en zangeressen!

Groetjes Marian Mayloo

Marian Mayloo

Irina

Via een auditie ben ik met Ron in Contact gekomen. In mijn verre verleden heb ik ook al gezongen en zanglessen gehad. Maar de lessen die ik bij Ron krijg zijn juist zo samengesteld, op een stuk techniek welke ik daarvoor nog niet gehad heb .

Zijn manier van lesgeven is heel erg fijn, omdat hij een structuur heeft in de lessen. Tijdens de lessen heb ik geleerd om vooral een goede houding te hebben, een goede kaakval een om de juiste ademhaling te gebruiken. Ron steunt mij erg goed tijdens de lessen, waardoor ik meer zelfvertrouwen heb gekregen. Ook heb ik ingezien dat ik niet verlegen hoef te zijn en gewoon moet durven te zingen. Ik ben Ron heel erg dankbaar voor zijn hulp en ik ga verder met oefenen met wat ik van hem heb geleerd!

 

Groetjes Irina

Irina

Nick

Mijn ervaring bij Ron is dat hij me probeert te helpen om mijn stem verder te ontwikkelen en dat ik meer controle kan krijgen over mijn ademhaling. Ik heb namelijk ondervonden dat de ademhaling welke je voor het zingen nodig hebt, anders is dan dat ik voor de zanglessen deed. Het toepassen van de juiste ademhalingstechniek geeft mij veel meer rust en hierdoor zing ik een stuk makkelijker Ook hebben we gewerkt aan het volume van mijn stem want ik zong altijd erg hard. We werken eraan om met minder volume te zingen toch goede controle te hebben over mijn stem.
We zullen zien wat de toekomst brengt.

Nick