Zangdocent gezocht
Zangles in Eindhoven e.o.
Vocal Coaching in Eindhoven e.o.

Opname Studio

RJ record studio ( Opname Studio Veldhoven ) staat voor gezelligheid, professionaliteit en huiselijkheid. Studio opnames worden in een ontspannen sfeer opgenomen zodat jij je thuis voelt wat ten goede komt van het eindresultaat.

De recordingstudio is klein van opzet maar alles is aanwezig wat we nodig hebben voor een goede opname; zoals een aparte opname booth (geschikt voor 2 personen ) met een goede akoestiek, verder hebben we de controlroom voor het opnemen, editen, mixen maar ook het eventueel masteren van de track en we hebben uiteraard net als de grote studio’s ook een gezellig relax hoekje en dit alles in een geconditioneerde ruimte.

Verder is de recording studio sinds 2023 solar powered! Hierdoor wekken we met onze zonnepanelen voldoende stroom op om de gehele studio van stroom te voorzien. (maar dan moet wel het zonnetje schijnen :-))

 

In onze Opname Studio Veldhoven zijn diverse opnames mogelijk, of je nu een cover wilt inzingen, je favoriete nummer of dat je een eigen nummer wilt laten arrangeren, het is allemaal mogelijk in onze studio. Neem contact met me op en we gaan de mogelijkheden bespreken.

 

 

Sinds 2013 faciliteert RJ Record Studio ook in een hardware studio (old school) Dit kan variëren van één opname tot aan het samenstellen van een EP. Een EP opname vergt nogal wat, in zowel de voorbereidingen als de daadwerkelijke opname dagen. Bij een EP wil je een absoluut top resultaat bereiken waarbij het gevoel tot uiting komt. In deze studio is dan ook alles aanwezig wat jij je maar kunt voorstellen. Voor ieder wat wils, Diverse controlerooms, opname booths diverse akoestische ruimtes maar ook microfoons net als studio apparatuur welke er in overvloed zijn, van Modern tot aan vintage. In deze studio is alles aanwezig.

In het onderstaande filmpje kun je een indruk krijgen. Neem gerust contact met me op en we gaan de mogelijkheden bespreken.